[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

absolutely frustrated

I have spent far too long trying to set up ldap on my computer and I'm still not
getting anywhere so I have to ask some basic questions - sorry... yes, I have
greatly worked thru the Faq-O-matic / man pages / quickstart guides.

slapd.conf at bottom but I don't think that it matters here.

I think that I've finally got it set up and working and when I type...

  ldapsearch -L -b "dc=azapple,dc=com" -W "(objectclass=*)"

system asks...

   Enter LDAP Password:

I simply press enter (typing 'secret' or root password same result)

   ldap_sasl_interactive_bind_s: No such attribute

Can I disable sasl and work it thru later? How?
Is there something wrong with this very basic slapd.conf?


RedHat 7.1 / Openldap 2.07 

# $OpenLDAP: pkg/ldap/servers/slapd/slapd.conf,v 2000/08/26 17:06:18
kurt Exp $
include		/etc/openldap/schema/core.schema
include		/etc/openldap/schema/cosine.schema
include		/etc/openldap/schema/inetorgperson.schema
include		/etc/openldap/schema/nis.schema
include		/etc/openldap/schema/redhat/rfc822-MailMember.schema
include		/etc/openldap/schema/redhat/autofs.schema
include		/etc/openldap/schema/redhat/kerberosobject.schema
access to * by * read
pidfile	/var/run/slapd.pid
database ldbm
suffix		"dc=azapple,dc=com"
directory /var/lib/ldap
rootdn		"o=Azapple,c=US"
rootdn		"cn=Manager,dc=azapple,dc=com"
rootpw		secret
index cn,sn,uid pres,eq,sub
index objectClass pres,eq

This mail sent through IMP: barney.azapple.com