[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

Re: Building on NT/2000 w/ Cygwin

At 08:29 PM 9/5/00 -0600, Sean LeBlanc wrote:
>Is there anyone who can point me to some good documentation
>about installation on NT? I've spend a good part of today
>attempting to build this on NT.

The developer FAQ has a (dated) answer on this subject.
Likely needs to be updated and brought into a yet to
created 2.0 Software FAQ.



>First issue: I could not find POSIX version of regex. Okay, I
>found the FAQ-O-matic entry on that.
>Second issue: Could not find POSIX version of pthreads. Okay,
>renamed pthread.h, fell through to pth.h, which I did install.
>Seems to work okay, occasionally had issues with line
>continuation characters "\" in pth.h that I had to rectify. Not
>sure why GCC didn't like these...still getting warning about
>one of the references being empty.
>Third issue: Config finally works, make depend seems to
>work, but then make chokes on one of the thing in /libraries
>directory (I'm going from memory here; I think it's liblbm or
>some such), it doesn't like glbm_errno or something like that.
>Changed this to errno, because I have no clue how to fix this
>At this point, I'm able to build (I think that's all I did), but the
>make install doesn't seem to move everything to where it
>needs to go, and slapd doesn't want to start....
>I'm just lost. Is there an easier way to get this to work on NT?
>I'm not sure where to start RTFM'ing besides INSTALL and
>README files, and I've already read those.
>Thanks in advance.