[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

TLS Replication on Ubuntu 9.04



I have configured Multi Master replication on top of that I have configured starttls replication. Intially when I configured and restarted the Slave Open LDAP server, the replication worked fine only for the first time. After that I am getting the below error in the log message


slapd[6602]: slap_client_connect: URI=ldap://*****/ DN="cn=admin,dc=**,dc=**,dc=**” ldap_sasl_bind_s failed (49)



When I try to do the ldapsearch using –ZZ it fails. Previously without replication configured as a standalone the ldapsearch was working fine with –ZZ and also with ldaps



Now after replication configured, I get the below error.


ldapsearch -LLL -x -W -D 'cn=admin,dc=**,dc=**,dc=**' -H ldap://<ldapURL> -ZZ '(uid=john)'

Enter LDAP Password:

ldap_bind: Invalid credentials (49)


Any help with this regard will be great help.


Thanks & Regards,


Please do not print this email unless it is absolutely necessary.

The information contained in this electronic message and any attachments to this message are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain proprietary, confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately and destroy all copies of this message and any attachments.

WARNING: Computer viruses can be transmitted via email. The recipient should check this email and any attachments for the presence of viruses. The company accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this email.