[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

RE: Problem in configuring SSL with openldap

Hi Sameer,

I have followed the below mentioned steps:
1.  $ ./config
2.  $ make
3.  $ make test
4.  $ make install.

All the options ran without any errors.
Do I need to do anything extra?

Monica Rana

-----Original Message-----
From: Sameer N Ingole [mailto:strike@proscrutiny.com]
Sent: Thursday, October 12, 2006 2:34 PM
To: openldap-software@openldap.org
Cc: Monica_Rana
Subject: Re: Problem in configuring SSL with openldap

Did you custom compile Openssl?
Did you install development libraries for Openssl?

I suspect absence of development libraries is causing this problem.
Also read http://www.columbia.edu/~ariel/ssleay/rsaref.html


Sameer Ingole.

Monica_Rana wrote:
> Phillip,
> I have checked the include and lib path. But seeing at the config
> logs, it seems that the problem is with RSAglue/rsaref. I am new to
> openLDAP and openSSL. So am not able to actually decode the logs.
> Regards,
> Monica Rana
> -----Original Message-----
> From: Phillip [mailto:phuang@plasmon.cn]
> Sent: Thursday, October 12, 2006 1:07 PM
> To: Monica_Rana
> Cc: openldap-software@openldap.org
> Subject: Re: Problem in configuring SSL with openldap
> Monica,
> Maybe you've take a mistake in setting "env", just try:
> env CPPFLAGS="-I/usr/local/include -I/usr/local/ssl/include -
> I/usr/local/db4/include"  LDFLAGS="-L/usr/local/ssl/lib -
> L/usr/local/db4/lib" ./configure --with-tls --with-cyrus-sasl
> --enable- wrappers --enable-crypt --enable-bdb
> You'd better verify the "include" and "lib" path for SSL and DB.
> Regards,
> Phillip
> On Thu, 2006-10-12 at 12:18 +0530, Monica_Rana wrote:
>> Hi All,
>> I have the following installed on solaris 8.
>> openLDAP 2.3.27
>> openSSL 0.9.8b.
>> when i try to configure using the command env
>> CPPFLAGS="-I/usr/local/include -I/usr/local/include/ssl -
>> I/usr/local/include/db4"
>>     LDFLAGS="-L/usr/local/ssl/lib -L/usr/local/lib/db4"
>>     ./configure --with-tls --with-cyrus-sasl --enable-wrappers --
>> enable-crypt --enable-bdb it throws the error checking for
>> openssl/ssl.h... yes checking for SSL_library_init in -lssl... no
>> checking for ssl3_accept in -lssl... no checking OpenSSL library
>> version (CRL checking capability)... yes
>> configure: error: Could not locate TLS/SSL package.
>> Please let me know what could be the possible reson behind. PFA the
>> config.log file.
>> Regards,
>> Monica Rana

**************** CAUTION - Disclaimer *****************
This e-mail contains PRIVILEGED AND CONFIDENTIAL INFORMATION intended solely for the use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, please notify the sender by e-mail and delete the original message. Further, you are not to copy, disclose, or distribute this e-mail or its contents to any other person and any such actions are unlawful. This e-mail may contain viruses. Infosys has taken every reasonable precaution to minimize this risk, but is not liable for any damage you may sustain as a result of any virus in this e-mail. You should carry out your own virus checks before opening the e-mail or attachment. Infosys reserves the right to monitor and review the content of all messages sent to or from this e-mail address. Messages sent to or from this e-mail address may be stored on the Infosys e-mail system.
***INFOSYS******** End of Disclaimer ********INFOSYS***