[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

RE: OpenLDAP 2.2.5 Debug Build Issue

Yes, I did a quick env dump to check out my environment variables and I
don't see anything in there that would cause this to be happening.  I've
also compiled other libraries this morning with no problems...this only
occurred during compiling the OpenLDAP libraries.


-----Original Message-----
From: Quanah Gibson-Mount [mailto:quanah@stanford.edu] 
Sent: Friday, February 06, 2004 11:14 AM
To: Jason Raneses; openldap-software@OpenLDAP.org
Subject: Re: OpenLDAP 2.2.5 Debug Build Issue

--On Friday, February 06, 2004 10:34 AM -0800 Jason Raneses 
<jason@raneses.com> wrote:

> I'm building the OpenLDAP 2.2.5 client libraries using MinGW, and
> regardless of specifying --enable-debug=no or --disable-debug when
> running configure, the -g gcc command line switch is being used during
> compilation.  All of the Makefiles generated by autoconf end up
> containing:
> AC_CFLAGS = -g -O2
> For the time being, I've manually stripped out the -g switch from the
> Makefiles to compile without the debug symbols included.
> The configure command line used was the following:
> $ ./configure --prefix=/usr/local/mingw --host=i686-pc-mingw32
> --enable-debug=no --enable-bdb=no --enable-dynamic --enable-shared
> --enable-static=no
> Keep in mind I am not attempting to compile all of OpenLDAP, so I've
> disabled bdb, etc. when running configure.  This is being done strictly to
> compile the client libraries.

Have you looked at your environment variables before running configure?


Quanah Gibson-Mount
Principal Software Developer
ITSS/TSS/Computing Systems
ITSS/TSS/Infrastructure Operations
Stanford University
GnuPG Public Key: http://www.stanford.edu/~quanah/pgp.html