[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

Re: (ITS#4240) back-meta loses "connection" with remote backend

I don't see how it's a problem with the remote server, but anyway, I 
finally got around to capturing a loglevel 261 log (of a connection that 
works and one that does not).  I tried stepping through the code in gdb 
but I couldn't really make heads or tails of what was going on.

Anyway, the log is here:


Pierangelo Masarati wrote:

> According to your report, I'd rather blame the remote server.  However,
> a more detailed report may help in shedding some light on this issue.
> Can you provide a detailed log (including "trace" and "args", e.g. -d
> 261) of the request that fails as compared to that of the request that
> succeeds?  I understand that having a server on for a long time with
> that log level may be an issue, so I suggest you try it on a test system
> that is otherwise idle.  You may also increase the loglevel via back-
> monitor, by adding the desired log levels to the cn=Log,cn=Monitor entry
> when the issue arises.
> Another check you could try is attach slapd with a debugger when the
> issue arises, and step thru back-meta.  The relevant calls are
> meta_back_search(), meta_back_getconn() and meta_back_dobind().
> p.
> Ing. Pierangelo Masarati
> Responsabile Open Solution
> SysNet s.n.c.
> Via Dossi, 8 - 27100 Pavia - ITALIA
> http://www.sys-net.it
> ------------------------------------------
> Office:   +39.02.23998309          
> Mobile:   +39.333.4963172
> Email:    pierangelo.masarati@sys-net.it
> ------------------------------------------