[Date Prev][Date Next] [Chronological] [Thread] [Top]

(ITS#4049) Re: test010-passwd fails

At 06:36 AM 9/30/2005, hyc@symas.com wrote:
>I noted this in ITS#4051 since I believe the problem is the same. I 
>think we'll close this ITS and keep all discussion there. There are a 
>few other tests that fail now as well due to passwordModify changes and 
>there's no point in filing multiple ITS's for them when there's only a 
>single root problem.

Seems due to the new initialization of rs_old/new.bv_len fields.
I haven't time at the moment to sort out why, so for now
I backed out that part of my ITS#4049 changes (I've changed the
ITS number in the subject as this one as this is the root
problem).  -- Kurt

>michael.stroeder@t-systems.com wrote:
>> Full_Name: ftp://ftp.openldap.org/incoming/
>> Version: HEAD
>> OS: SuSE Linux 9.3
>> URL: ftp://ftp.openldap.org/incoming/
>> Submission from: (NULL) (
>> $ ./run -b bdb test010
>> Cleaning up test run directory leftover from previous run.
>> Running ./scripts/test010-passwd...
>> running defines.sh
>> Starting slapd on TCP/IP port 9011...
>> Using ldapsearch to check that slapd is running...
>> Using ldapadd to populate the database...
>> Using ldapsearch to verify population ...
>> Using ldappasswd to test a few error conditions ...
>> ldappasswd unexpectantly passed (0)! old empty
>> .
>  -- Howard Chu
>  Chief Architect, Symas Corp.  http://www.symas.com
>  Director, Highland Sun        http://highlandsun.com/hyc
>  OpenLDAP Core Team            http://www.openldap.org/project/